Mindentudó sminktetováló gép
Mindentudó sminktetováló gép
Formabontó sminktetováló gép
Formabontó sminktetováló gép
Elegáns sminktetováló gép
Elegáns
sminktetováló gép
Klasszikus sminktetováló gép
Klasszikus sminktetováló gép
Praktikus sminktetováló gép
Praktikus sminktetováló gép
Mini sminktetováló gép
Mini
sminktetováló gép
Sminktetováló tűk, tűcsúcsok
Sminktetováló tűk, tűcsúcsok
Sminktetováló pigmentek
Sminktetováló pigmentek
Bőrfelület érzéstelenítő
Bőrfelület érzéstelenítők
Sminktetoválás kiegészítő termékek
Kiegészítő termékek, utókezelők

Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció

Kedves Kolléganők!

Egyedülálló lehetőség új tanfolyam akciónk keretében: aki elvégzi nálunk, a Purebeau Akadémián a 3+1 napos alapképzést, annak automatikusan megtanítjuk a mikroblading (japán) szálazási technikát is, természetesen plusz költség nélkül. (Ezzel 90.000 Ft+Áfa-t takaríthattok meg.) Egyedül annyi a feladat, hogy plusz két szemöldök modellt kell hozni. Minden további részletért keressetek minket bizalommal 061/220-0056-os központi számunkon vagy vezető oktatónkat Köves Katalint, a 0670/316-6211-es számon.

Válassza Ön is a Purebeau minőséget!

A PUREBEAU NEW COSMETICS GmbH mintegy 26 évvel ezelőtt alakult Berlinben. Tulajdonosai régóta a kozmetikai tetoválás területén tevékenykedtek, de az általuk addig kipróbált, a piacon kapható professzionális sminktetováló gépekkel nem voltak maradéktalanul elégedettek.

Olyan fejlesztőmérnökökkel együtt dolgozták ki a tetoválógépeiket, akiknek nagy tapasztalatuk volt ezen a területen, pontosan átbeszélték az elképzeléseket, az elvárásokat és várták az eredményt. Az pedig nem volt más, mint az addig kapható kozmetikai tetoválógépek mind mechanikájában, professzionalitásában, mind külső megjelenésében messze felülmúló eredmény.

A PUREBEAU [ pjurbo: ] név jelentése (pure = tiszta, beau = szépség) már önmagában hordozza a cég hitvallását és a növekvő igényt a természetes, tiszta szépség iránt. A szépség, mint külsőség, aminek semmi köze az egyéniséghez, már idejét múlta. Ezt váltotta fel az egyéniség és a külső összehangolt szép egysége iránti igény.

E filozófiával és kompromisszumok nélküli szaktudásigénnyel a háttérben kínálja a PUREBEAU a legmagasabb igényeket kielégítő precíziós technológiával előállított permanent make-up gépeit és kiegészítőit. Jó példát szolgálnak erre az alkalmazott pigmentáló tűk: a PUREBEAU által forgalmazott tűk nem a meghajlított végű tetováló tűk elvén készültek, hanem az akupunktúrás tűkhöz hasonlóan teljesen simák, finomak. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, a tűk orvosi acélból készülnek, melyek a pigmenteket pontszerűen juttatják a bőrbe.

Teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a bőr felületéhez alkalmazkodó tűsebesség. A tetoválógépek a tartós pigmentálás (testtetoválás, orvosi pigmentálás, mikropigmentálás és tartós sminktetoválás) bármely területének igényét kielégítik.

A PUREBEAU sminktetováló gépei a pigmentáló készülékek legújabb generációi, a világ felső kategóriájú csúcsminőségű tetováló gépei közé tartoznak, összehasonlíthatatlan a precizitásuk, gyorsaságuk. Az igényes, formatervezett, tartós külső és innovatív technika egyszerű kezelhetőséget és professzionális munkát tesznek lehetővé.

Egyedülállóan széles tű- és pigmentválaszték áll azok rendelkezésére, akik ezt a csúcsminőségű megoldást választják. A cég gondolt azokra is, akik testmotívumokat készítenek, mivel többféle ún. lapos tűt fejlesztettek gépeikhez, melyek az ábrák gyors és fájdalommentes betöltésére szolgálnak.

A pigmentek az EU-ban végzett bőrgyógyászati tesztek során mindig a legjobb minősítést kapják. Nem utolsó szempont az sem, hogy mind a tetováló gépek, mind a kiegészítők elérhető áron megvásárolhatók.

sminktetováló pigment

Magyarországon 2005. óta kaphatók a PUREBEAU sminktetováló gépei és kiegészítői. A német anyacég által kialakított és a mi több, mint 26 éves szakmai tapasztalatunkra épülő sminktetováló tanfolyam tematika példaértékű. Tetováló gépeinket és kiegészítőinket minden érdeklődő ingyenesen kipróbálhatja, akár hozott modellen is, mivel mi tudjuk, hogy milyen fontos a személyes meggyőződés.

Diplomás szakmai tréner:

Köves Katalin kozmetikus szakoktató, okl. sminktetováló, tréner. 26 éves szakmai, 19 éves oktatói múlttal.

Trendközelben a sminktetoválás oktatásról Köves Katalinnal.

A legújabb trendek a szemöldök sminktetoválás területén - Köves Katalin a Trendközelben 2017.06.01-i adásában.

Beszélgetés a szájkontúr és szájsatír tetoválásról Köves Katalinnal a Trendmánia 2012.04.01-i adásában.

Szemöldök tetoválás és sminktetoválás kulisszatitkok Köves Katalinnal a Trendmánia 2012.03.18-i adásában.

Köves Katalin
A PUREBEAU magyarországi képviseletének vezetője

Oldaltérkép
2005-2019 © Morvai Tamás, MMC honlapkészítés
Sminktetoválás