Jelentkezz hozzánk és bővítsd palettád és vendégeid körét a Purebeau akadémia sminktetováló komplex alapképzésén!

Ezeken a kérdéseken gondolkozol?

A sminktetoválás az apró részletek művészete, amit csak szívvel-lélekkel lehet jól csinálni! Az önkifejezés egyik formája, mert szavak, mondatok, mimikai gesztusok nélkül közlöd a világgal, hogy más, szebb szeretnél lenni, mint ami látható rajtad.

Sminktetováló alaptanfolyam 250 óra, az új programkövetelmény szerint. A képzés akreditált vizsgaközpontban tett vizsgával zárul!

Sminktetováló képzésünkön elsajátíthatod a legkorszerűbb módszereket, a sminktetoválás alapjait professzionális anyagok és sminktetováló gép segítségével. A szépségipar területén a szakmai fejlődés a mai modern világban nem csak fontos, de “kötelező”, hogy a vendég minden igényét kielégítő szolgálgatás nyújthassunk.

Oktatási témák:

Mivel gazdagodhatsz a képzés elvégzése után?

Számunkra az a legfontosabb, hogy olyan munkát adj majd ki a kezeid közül, amelyet TE is büszkén viselnél és hogy a vendégeid is maximálisan elégedettek legyenek.

Rendelkezel az alábbi végzettségekkel?

A képzés programkövetelmény alapján valósul meg, felnőttképzési engedéllyel rendelkezik, ellenőrzött keretek között, a szakmai követelményeknek megfelelően zajlik 250 órában.

Mi szükséges a képzés megkezdéséhez?
– Minimum középfokú végzettség.
– Egészségügyi alkalmassági dokumentum.
– Kozmetikus technikus 5 1012 21 03
– Kozmetikus 54 815 02
– Kozmetikus 55 815 02
– Kozmetikus 52 815 01 1000 00 00
– Kozmetikus 52 815 01 0000 00 00

Elfogadhatók a fentiekkel egyenértékű jogelőd, valamint jogutód szakképesítések, vagy szakmák is. Elfogadható továbbá a bőrgyógyász, dermatológus, kozmetológus szakképesítés is.

Szakmai gyakorlat területe és időtartama: Legalább 2 év a szakmai előképzettségként felsorolt szakképesítés területén szerzett, igazolt szakmai gyakorlat. A szakmai gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az utolsó rész nem lehet 1/2 évnél rövidebb. A gyakorlati időbe nem építhető be a GYED, GYES ideje. A szakmai gyakorlatot hitelt érdemlően igazolni kell. A szakmai gyakorlatot a bemeneti feltételként meghatározott szakmával/szakképesítéssel betölthető munkakörökben kell teljesíteni.

 

Ha olyan képzést keresel, ahol maximális figyelmet kapsz és az egyéni adottságaidnak megfelelő ütemben haladhatsz akkor válassz minket!

Miért minket válassz?

Ki az, aki a tudását átadja?

1995-ben végeztem kozmetikusként, majd még ugyan ebben az évben – Magyarországon az elsők között – sajátítottam el a sminktetoválást egy neves német cég tanfolyamán.

Mivel az édesanyám szintén kozmetikus, kicsi gyermekkoromtól fogva abban nőttem fel, hogy jártam vele a szakmai tanfolyamokra, kiállításokra, így kialakult bennem is a szakmám iránti alázat és maximalizmus.

Ebben a szellemben végeztem sorban a különböző cégek tanfolyamait, ahol a sminktetoválás gyakorlatát, a színelméletet és minden olyan újdonságot megtanultam, amelyek – úgy gondolom – elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy igényes és jó munkát végezhessek.

1997-ben és 1999-ben megszületett a két gyermekem, ezt az időszakot is a tanulásnak szenteltem, kozmetikus szakoktatóként diplomáztam a főiskolán, így az utóbbi években már oktatással is foglalkozom.

Az utóbbi 28 évben rengeteg szemöldök-, szem- és szájkontúr sminktetoválás született újjá a kezeim és a munkám által, valamint sajnos nem egyszer javítottam mások által elrontott sminktetoválásokat.

A legnagyobb sikerélmény pedig az, amikor évek múltán is azt jelzik vissza a munkámról, hogy szeretik, elégedettek vele és folyamatosan küldik a rokon.

Visszajelzés a nálunk végzettektől...

Szerezd meg a végzettséget vállalkozásod stabil jövőjéhez

Éves bevételed töredékért egy új szakmát kapsz a kezedbe, mellyel bővítheted vállalkozásod vendégkörét!

A tanfolyam időpontjának lekötése

A képzés előtt legkésőbb 2 héttel előleg megfizetése szükséges (a képzés díjának 50 % -a) vagy a megrendelő űrlapon keresztül, vagy készpénzben személyesen az üzletben. Előleg fizetése nélkül az időpont törlésre kerül.

Helyszín

A képzések napi 8 órában történnek, előre egyeztetett időpontban kezdődnek a Puebeau Akadémia  oktatóközpontjában.

A tanulók az általunk biztosított sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során, ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: max 3 fő, esetenként egyéni oktatás

A tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi el a feladatokat a Tőle elvárható legnagyobb gondossággal és körültekintéssel, illetve a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy egyáltalán nem végez el.

Rendeld meg a tanfolyamot!

Show Order Summary
1350000 Ft
Product Subtotal
250 órás sminktetováló szakképesítés - Egy összegben  × 1 1350000 Ft
Subtotal 1350000 Ft
Total 1350000 Ft

Vásárló információk

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Megvásárolni kívánt termékek

Termék
Quantity
Ár
250 órás sminktetováló szakképesítés - Egy összegben (#8357)
+
1350000 Ft
250 órás sminktetováló szakképesítés - Két részletben (#8358)
+
675000 Ft

Fizetés

 • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot a gyorsabb ügyintézés végett!

  OTP Bank: 11710002-20203717

  Amennyiben a Magyar Posta Zrt.-t választja mint szállítót, úgy bruttó 20.000 Ft kényelmi díjat számítunk fel a megrendelés végösszegére!
  Kedvezményezett: Permanent Beauty Bt.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Rendelésed

Termék Részösszeg
250 órás sminktetováló szakképesítés - Egy összegben  × 1 1350000 Ft
Részösszeg 1350000 Ft
Összeg 1350000 Ft

Gyakori kérdések

Hogyan lehet fizetni a tanfolyamokra?

Add le ezen az oldalon található űrlapon keresztül a jelentkezésed és jelöld be, hogy egy összegben vagy két részletben szeretnéd kiegyenlíteni a képzés díját.

Jelentkezésed után rendszerünk automatikusan küld egy DÍJBEKÉRŐT, melyen az utaláshoz szükséges adatok rajta vannak.

Befizetésed után számlát állítunk ki, melyet a jelentkezésben megadott e-mail címedre küldünk el.

Fontos, hogy a tanfolyamon csak úgy tudsz résztvenni, ha a képzés díjának 50%-át legkésőbb a képzés időpontja előtt két héttel befizeted!

Készpénzes fizetés üzletünkben lehetséges.

Milyen papírok szükségesek?

Kozmetikusi végzettség, valamint jelen pillanatban 2 év szakmai gyakorlat megléte.

Határozat

A Hatóság a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján az Ügyfél számára a felnőttképzési tevékenység folytatására vonatkozó engedélyt megadja, és az Ügyfelet E/2022/000153 nyilvántartási számon – az alábbi adatokkal

– felveszi a felnőttképzők nyilvántartásába:  B/2021/001705

A PUREBEAU Akadémia rendkívül hatékony oktatási módszerének kulcsa az egyénenkénti oktatás.Hiszen az elméletet szinte mindegy, hogy 2 fül vagy 22 fül hallgatja, viszont a gyakorlati oktatásnál viszont nem, mert soha nincs két egyforma tehetségű tanítvány vagy két azonos munkatempóban dolgozó.

Egyes helyeken 5-10 tanítvány van egyszerre, az oktató pedig továbbra is egyedül van. Figyelembe vesszük az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz és minden ahhoz szükséges mozzanathoz, a munkatempót, a modellek számát és az elvégzendõ vizsgafeladatokat is rászabjuk.

Folyamatosan együtt dolgozunk a modelleken, ezzel állandó visszacsatolást kap a modelltől, hogy az oktatóhoz képest pl. jobban nyomja, jobban húzza vagy éppen kevésbé. Azokon a tanfolyamokon, ahol 4-5-10 tanítvány van egyszerre, nem lehet, nem tud az oktató egyénileg foglalkozni a tanítványokkal, így azok csak a látvány után próbálják megtanulni a sminktetoválás egyes lépéseit a gyakorlatban.

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap (ma) : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot