Jelentkezz hozzánk és bővítsd palettád és vendégeid körét a Purebeau akadémia technikai képzése után!

E/2022/000153
B/2021/001705

Ezeken a kérdéseken gondolkozol?

A lényeg 3 percbe sűrítve

Oktatási témák:

Mivel gazdagodhatsz a képzés elvégzése után?

Számunkra az a legfontosabb, hogy olyan munkát adj majd ki a kezeid közül, amelyet TE is büszkén viselnél és hogy a vendégeid is maximálisan elégedettek legyenek.

A technikai képzés felépítése:

Ezt akkor válaszd, ha nincs meg a 2 év szakmai gyakorlatod vagy a következő hónapokban végzel kozmetikusként de már most tudod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni.

Jó akkor is ez a képzés, ha meg szeretnéd tapasztalni, hogy ez a szakma neked való-e.

Fontos, hogy ez nem alapképzés, ez alapozó képzés, ami automatikusan beszámítható lesz az E tanúsítvány megszerzésekor, amint megfelelsz a bemeneti feltételeknek vagy abban az esetben, ha jelenleg időben vagy összegben nem engedheted meg Magadnak a 250 órás szakképesítő alapképzést.

 1. nap

  Elméleti oktatás.
  Biztosítunk elméleti tananyagot, lehet és kell jegyzetelni, rajzolunk, végigvesszük a sminktetoválás összes elméleti alapját, amire a gyakorlatot lehet építeni. A napot bőrlapos gyakorlással zárjuk és házi feladatot is kapnak a nálunk tanulók.

 2. nap

  Elméleti tananyag átbeszélése, kérdések megválaszolása.
  Majd a hozott modelleken elkezdődik az ún élő modelles gyakorlás. Az első napon 2 szemöldök, 1 szemhéj és száj modellre lesz szükség. A modelleken soft powder, hibrid technikát tanulunk a szemöldök technikákon belül, szemhéjon pillasűrítés kombinálva vékony tusvonallal. A szájon pedig satírt tanulunk meg készíteni.

 3. nap

  Ismét 2 szemöldök, 1 szemhéj és 1 szájmodell kell. Rajtuk kézi vagy gépi száltechnikát és ombre technikát tanulunk a szemöldök technikákon belül. A szemhéjon pillasűrítést kombinálunk vastagabb tusvonallal, a modell igénye szerint esetleg füstös szemhéj technikával. A szemhéjas modelleken minden esetben készítünk alsó kontúrt is, ezért tudnia kell, aki vállalj,a hogy ez is készül. A szájon aquvarell technikát készítünk, azaz mindent, ami jelenlegi trendeknek megfelel.

Fontos, hogy a modelleknek nem lehet semmiféle krónikus betegsége, nem állhatnak folyamatos orvosi és/vagy gyógyszeres kezelés alatt és a szájmodelleknek, ha van esetleg herpeszre való hajlama, azt egyeztetnünk kell, ebben az esetben 800 mg-os TELVIRAN szedését írjuk elő.
A szemhéjas modelleknek nem lehet fent műpillájuk és nem érkezhetnek lencsével, illetve hozzanak szemüveget. Az összes terület esetén nagyon fontos, hogy a tetoválandó területbe és az azt környező 2 cm-en belül kóros szövetszaporulat vagy vírusos, bakteriális elváltozás nem lehet.

A modellek korrekciója már mindenkinek a maga feladata, ez lehet a portfólió egyik eleme is akár.

Az alap(ozó) képzés során minden eszközt biztosítunk, az ár tartalmazza és a modellektől pedig nem kérünk pénzt!

A nálunk alap(ozó) képzést végzetteknek garantáljuk, hogy a jogszabály érvénybe lépése után különbözeti óraszám beszámítással E tanúsítványt állítunk ki részére, majd segítjük tovább az akkreditált vizsgaközpontba való jeletkezés folyamatában, amire felkészítjük. Az E tanúsítvány megszerzése 290.000,- Ft + vizsgadíj (kb 70.000,- Ft, ez vizsgaközpont függő)

Miért minket válassz?

Ki az, aki a tudását átadja?

1995-ben végeztem kozmetikusként, majd még ugyan ebben az évben – Magyarországon az elsők között – sajátítottam el a sminktetoválást egy neves német cég tanfolyamán.

Mivel az édesanyám szintén kozmetikus, kicsi gyermekkoromtól fogva abban nőttem fel, hogy jártam vele a szakmai tanfolyamokra, kiállításokra, így kialakult bennem is a szakmám iránti alázat és maximalizmus.

Ebben a szellemben végeztem sorban a különböző cégek tanfolyamait, ahol a sminktetoválás gyakorlatát, a színelméletet és minden olyan újdonságot megtanultam, amelyek – úgy gondolom – elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy igényes és jó munkát végezhessek.

1997-ben és 1999-ben megszületett a két gyermekem, ezt az időszakot is a tanulásnak szenteltem, kozmetikus szakoktatóként diplomáztam a főiskolán, így az utóbbi években már oktatással is foglalkozom.

Az utóbbi 28 évben rengeteg szemöldök-, szem- és szájkontúr sminktetoválás született újjá a kezeim és a munkám által, valamint sajnos nem egyszer javítottam mások által elrontott sminktetoválásokat.

A legnagyobb sikerélmény pedig az, amikor évek múltán is azt jelzik vissza a munkámról, hogy szeretik, elégedettek vele és folyamatosan küldik a rokon.

Visszajelzés a nálunk végzettektől...

Szerezd meg a végzettséget vállalkozásod stabil jövőjéhez

Éves bevételed töredékért egy új szakmát kapsz a kezedbe, mellyel bővítheted vállalkozásod vendégkörét!

A tanfolyam időpontjának lekötése

A képzés előtt legkésőbb 2 héttel előleg megfizetése szükséges (a képzés díjának 50 % -a) vagy a megrendelő űrlapon keresztül, vagy készpénzben személyesen az üzletben. Előleg fizetése nélkül az időpont törlésre kerül.

Az alap(ozó) képzés díja: 500.000,- Ft + 33.000,- Ft regisztrációs díj a FAR rendszerbe. 
A regisztrációs díjat a tanfolyam elvégzése után kell megfizetni!

Helyszín

A képzések napi 8 órában történnek, előre egyeztetett időpontban kezdődnek a Puebeau Akadémia  oktatóközpontjában.

A tanulók az általunk biztosított sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során, ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: max 3 fő, esetenként egyéni oktatás

A tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi el a feladatokat a Tőle elvárható legnagyobb gondossággal és körültekintéssel, illetve a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy egyáltalán nem végez el.

Rendeld meg a tanfolyamot!

Show Order Summary
500000 Ft
Product Subtotal
3+1 napos technikai képzés - Egy összegben  × 1 500000 Ft
Subtotal 500000 Ft
Total 500000 Ft

Vásárló információk

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Megvásárolni kívánt termékek

Termék
Quantity
Ár
3+1 napos sminktetováló alap(ozó) képzés - Egy összegben (#8359)
+
500000 Ft
3+1 napos sminktetováló alap(ozó) képzés - Két részletben (#8360)
+
250000 Ft

Fizetés

 • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot a gyorsabb ügyintézés végett!

  OTP Bank: 11710002-20203717
  Kedvezményezett: Permanent Beauty Bt.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Rendelésed

Termék Részösszeg
3+1 napos technikai képzés - Egy összegben  × 1 500000 Ft
Részösszeg 500000 Ft
Összeg 500000 Ft

Gyakori kérdések

Hogyan lehet fizetni a tanfolyamokra?

Add le ezen az oldalon található űrlapon keresztül a jelentkezésed és jelöld be, hogy egy összegben vagy két részletben szeretnéd kiegyenlíteni a képzés díját.

Jelentkezésed után rendszerünk automatikusan küld egy DÍJBEKÉRŐT, melyen az utaláshoz szükséges adatok rajta vannak.

Befizetésed után számlát állítunk ki, melyet a jelentkezésben megadott e-mail címedre küldünk el.

Fontos, hogy a tanfolyamon csak úgy tudsz résztvenni, ha a képzés díjának 50%-át legkésőbb a képzés időpontja előtt két héttel befizeted!

Készpénzes fizetés üzletünkben lehetséges.

Milyen papírok szükségesek?

Kozmetikus végzettséget igazoló dokumetnum.

Mennyi ideig tart a tanfolyam?

A Purebeau Akadémia technikai képzése 3 + 1 napos. Ez 3 + 1 x napi 8-10 órás intenzív privát képzést jelent. Igény szerint, ha valaki tudja magáról, hogy a koncentrációs képessége vagy a családi körülményi (pici gyerek stb) nem teszi lehetővé ezt az intenzitást, akkor természetesen tudjuk napi 6 órában is tartani, ebben az estben 4+1 napos a képzés.

Mit jelent a plusz 1 nap?

Az alapképzés után javasoljuk, hogy mindenki kezdjen el önállóan dolgozni, gyakorolni. Ezt egy ún. portfólió készítéssel kell/érdemes dokumentálni. Mindhárom területen (szem, száj, szemöldök) javasolt legalább 3-4 vendégen elkészíteni a tanult technikákat, ennek során mindenki rájön, mi megy picit nehezebben és a plusz 1 napon azt a technikát vagy területet fogjuk erősíteni, valamint átbeszéljük a portfóliót. Ez későbbiekben, ha a jogszabály érvénybe lép, akkor az E tanúsítvány megszerzéséhez is jó alap lesz.

Mire lesz jó nekem ez a tanfolyam?

Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével elkezdhetsz gyakorolni barátnőkön, rokonokon. Ezt a jogszabály és a programkövetelmény nem tiltja.

Mivel ez nem alapképzés, így önálló munkakört nem tölthetsz be vele.

Viszont a későbbiekben ez a tanfolyam beszámításra kerül a „E” tanúsítvány megszerzéséhez, mellyel később vizsgázni tudsz!

Határozat

A Hatóság a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján az Ügyfél számára a felnőttképzési tevékenység folytatására vonatkozó engedélyt megadja, és az Ügyfelet E/2022/000153 nyilvántartási számon – az alábbi adatokkal

– felveszi a felnőttképzők nyilvántartásába:  B/2021/001705

A PUREBEAU Akadémia rendkívül hatékony oktatási módszerének kulcsa az egyénenkénti oktatás.Hiszen az elméletet szinte mindegy, hogy 2 fül vagy 22 fül hallgatja, viszont a gyakorlati oktatásnál viszont nem, mert soha nincs két egyforma tehetségű tanítvány vagy két azonos munkatempóban dolgozó.

Egyes helyeken 5-10 tanítvány van egyszerre, az oktató pedig továbbra is egyedül van. Figyelembe vesszük az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz és minden ahhoz szükséges mozzanathoz, a munkatempót, a modellek számát és az elvégzendõ vizsgafeladatokat is rászabjuk.

Folyamatosan együtt dolgozunk a modelleken, ezzel állandó visszacsatolást kap a modelltől, hogy az oktatóhoz képest pl. jobban nyomja, jobban húzza vagy éppen kevésbé. Azokon a tanfolyamokon, ahol 4-5-10 tanítvány van egyszerre, nem lehet, nem tud az oktató egyénileg foglalkozni a tanítványokkal, így azok csak a látvány után próbálják megtanulni a sminktetoválás egyes lépéseit a gyakorlatban.