Jelentkezz hozzánk és szerezz az új jogszabályoknak megfelelően E tanúsítványt, amivel elmehetsz vizsgázni!

Ezeken a kérdéseken gondolkozol?

Amennyiben már végzett sminktetováló vagy és szereted a munkád, semmiképp nem szeretnéd, ha a jogszabály változások korlátoznának ebben, akkor hamarosan érdemes lesz megszerezned az E tanúsítványt.  Ahhoz, hogy az E tanúsítványt megszerezd és biztos tudással menj a vizsgára felkészítünk mind az elméletből mind a gyakorlatból. Mi végig fogjuk a kezed amíg egy akreditált vizsgaközpontba jelentkezel, hogy az új jogszabálynak megfelelően levizsgázz sminktetováló tudásodból.

Ezzel a tanúsítvánnyal a szakmánk színvonalát emeljük és igyekszünk kiszűrni a rendszerből a hozzá nem értőket. Így ha levizsgázol a szakma elitjéhez fogsz tartozni a szaktudásoddal.

Szerinted az igényes vendégek kihez akarnak majd menni?

Nálunk ezt is megtehetd! 

Óraszámcsökkentett felzárkóztató képzés szintfelméréssel és akkreditált vizsgaközponthoz navigálással. A képzés elvégzése és az E tanúsítvánnyal a kezedben egy akkreditált vizsgaközpontban kell/lehet vizsgáznod, ennek egy kb 70.000 Ft-os díja van. A tanultak után nem kell tőle tartanod, pláne, hogy súgunk, hova jelentkezz.

A bemeneti feltételeknek ebben az esetben is meg kell felelned!

Az E tanúsítvány megszerzésének ára: 290.000 Ft + vizsgadíj

Sminktetováló képzésünkön elsajátíthatod a legkorszerűbb módszereket, a sminktetoválás alapjait professzionális anyagok és sminktetováló gép segítségével. A szépségipar területén a szakmai fejlődés a mai modern világban nem csak fontos, de “kötelező”, hogy a vendég minden igényét kielégítő szolgálgatás nyújthassunk.

Miért minket válassz?

A Purebau sminktetóváló Akadémia vezető oktatója Köves Katalin, aki közel 30 éve a szakma élvonalában sminktetovál és képzi tanítványait. Nagy rálátással és professzionális tudással szakmájában elismerést vívott ki, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a mai sminktetoválók nagy része az ő képzéséről került ki.

Az elmúlt évtizedek tapasztalatával és kapcsolatrendszerének köszönhetően tudja és érti a szakmát. Érti az igényeket.

2022 augusztus 22. óta sminktetoválás egy külön szakma, melyet egy programkövetelmény alapján kell oktatni. Fontos a háttérben a BKIK jelenléte, hiszen velük szorosan együttműködik a szakma. Ebben a szakmai vezetésben van jelen Köves Katalin.

Így a szakma újdonságairól, híreiről, jogszabályváltozásairól azonnal és hitelesen ad tájékoztatást.

A Purebeau Akadémia társoktatója Karmacsi Mária „Mary”, Köves Katalin egykori tanítványa és büszkesége. Ő is szintén a BKIK vezetőségében tevékenykedik. A fiatalabb generáció rendszeresen találkozik a nevével a pillások világában, de a sminktetoválás terén is szerepe meghatározó.

Az Akadémia gyakorlati képzésein több esetben vele fogtok találkozni.

Személyes ügyfelei között megtalálhatóak a hazai celebvilág meghatározó arcai. 

Vállalkozásotok üzletfejlesztésében is tud hasznos tanácsaival nektek segíteni. 

Visszajelzés a nálunk végzettektől...

Szerezd meg a végzettséget vállalkozásod stabil jövőjéhez

Éves bevételed töredékért egy új szakmát kapsz a kezedbe, mellyel bővítheted vállalkozásod vendégkörét!

A tanfolyam időpontjának lekötése

A képzés előtt legkésőbb 2 héttel előleg megfizetése szükséges (a képzés díjának 50 % -a) vagy a megrendelő űrlapon keresztül, vagy készpénzben személyesen az üzletben. Előleg fizetése nélkül az időpont törlésre kerül.

Helyszín

A képzések napi 8 órában történnek, előre egyeztetett időpontban kezdődnek a Puebeau Akadémia  oktatóközpontjában.

A tanulók az általunk biztosított sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során, ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: max 3 fő, esetenként egyéni oktatás

A tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi el a feladatokat a Tőle elvárható legnagyobb gondossággal és körültekintéssel, illetve a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy egyáltalán nem végez el.

Rendeld meg a tanfolyamot!

Show Order Summary
290000 Ft
Product Subtotal
Sminktetováló felzárkóztató képzés - Egy összegben  × 1 290000 Ft
Subtotal 290000 Ft
Total 290000 Ft

Vásárló információk

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Megvásárolni kívánt termékek

Termék
Quantity
Ár
Sminktetováló felzárkóztató képzés - Egy összegben (#8370)
+
290000 Ft
Sminktetováló felzárkóztató képzés - Két részletben (#8371)
+
145000 Ft

Fizetés

  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot a gyorsabb ügyintézés végett!

    OTP Bank: 11710002-20203717
    Kedvezményezett: Permanent Beauty Bt.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Rendelésed

Termék Részösszeg
Sminktetováló felzárkóztató képzés - Egy összegben  × 1 290000 Ft
Részösszeg 290000 Ft
Összeg 290000 Ft

Gyakori kérdések

Hogyan lehet fizetni a tanfolyamokra?

Add le ezen az oldalon található űrlapon keresztül a jelentkezésed és jelöld be, hogy egy összegben vagy két részletben szeretnéd kiegyenlíteni a képzés díját.

Jelentkezésed után rendszerünk automatikusan küld egy DÍJBEKÉRŐT, melyen az utaláshoz szükséges adatok rajta vannak.

Befizetésed után számlát állítunk ki, melyet a jelentkezésben megadott e-mail címedre küldünk el.

Fontos, hogy a tanfolyamon csak úgy tudsz résztvenni, ha a képzés díjának 50%-át legkésőbb a képzés időpontja előtt két héttel befizeted!

Készpénzes fizetés üzletünkben lehetséges.

Milyen papírok szükségesek?

Kozmetikus végzettséget igazoló dokumentum.

Határozat

A Hatóság a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján az Ügyfél számára a felnőttképzési tevékenység folytatására vonatkozó engedélyt megadja, és az Ügyfelet E/2022/000153 nyilvántartási számon – az alábbi adatokkal

– felveszi a felnőttképzők nyilvántartásába:  B/2021/001705

A PUREBEAU Akadémia rendkívül hatékony oktatási módszerének kulcsa az egyénenkénti oktatás.Hiszen az elméletet szinte mindegy, hogy 2 fül vagy 22 fül hallgatja, viszont a gyakorlati oktatásnál viszont nem, mert soha nincs két egyforma tehetségű tanítvány vagy két azonos munkatempóban dolgozó.

Egyes helyeken 5-10 tanítvány van egyszerre, az oktató pedig továbbra is egyedül van. Figyelembe vesszük az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz és minden ahhoz szükséges mozzanathoz, a munkatempót, a modellek számát és az elvégzendõ vizsgafeladatokat is rászabjuk.

Folyamatosan együtt dolgozunk a modelleken, ezzel állandó visszacsatolást kap a modelltől, hogy az oktatóhoz képest pl. jobban nyomja, jobban húzza vagy éppen kevésbé. Azokon a tanfolyamokon, ahol 4-5-10 tanítvány van egyszerre, nem lehet, nem tud az oktató egyénileg foglalkozni a tanítványokkal, így azok csak a látvány után próbálják megtanulni a sminktetoválás egyes lépéseit a gyakorlatban.