Jelentkezz hozzánk és bővítsd palettád és vendégeid körét a Purebeau akadémia sminktetováló haladó képzésén!

Tanuld meg a szemhéj technikákat!

B/2021/001705

Ezeken a kérdéseken gondolkozol?

A képzés felépítése

Sminktetováló haladó képzés szemhéj technikák

Azoknak a kolléganőknek, akik alapképzéssel már rendelkeznek, de érzik, hogy le vannak maradva a szemhéj terület legújabb trendjei terén, ajánljuk ezt a képzést. 

Felmérjük a tudásszintedet elmondásod és esetleg a hozott portfóliód alapján, bőrlapos munkaprezentációval és egyeztetjük hány modellen hány technikát fogunk készíteni.

Ezek lehetnek a szempilla sűrítés, vékony tusvonal készítés, vastag tusvonal készítés és füstös szemhéj sminktetoválás valamint a más után színben és formában korrigálandó szemhéj sminktetoválások korrigálásának módjai. 

Megtanítunk hogyan alkalmazd jól az úgynevezett stabil szemhéjfogást!

Fontos információ, hogy aki E szám szerzésében gondolkodik, annak ez remek lehetőség!
2:1! A vizsgakövetelmények között ugyanis ott van a szempillasűrítés elkészítése is.

Miért minket válassz?

Ki az, aki a tudását átadja?

1995-ben végeztem kozmetikusként, majd még ugyan ebben az évben – Magyarországon az elsők között – sajátítottam el a sminktetoválást egy neves német cég tanfolyamán.

Mivel az édesanyám szintén kozmetikus, kicsi gyermekkoromtól fogva abban nőttem fel, hogy jártam vele a szakmai tanfolyamokra, kiállításokra, így kialakult bennem is a szakmám iránti alázat és maximalizmus.

Ebben a szellemben végeztem sorban a különböző cégek tanfolyamait, ahol a sminktetoválás gyakorlatát, a színelméletet és minden olyan újdonságot megtanultam, amelyek – úgy gondolom – elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy igényes és jó munkát végezhessek.

1997-ben és 1999-ben megszületett a két gyermekem, ezt az időszakot is a tanulásnak szenteltem, kozmetikus szakoktatóként diplomáztam a főiskolán, így az utóbbi években már oktatással is foglalkozom.

Az utóbbi 28 évben rengeteg szemöldök-, szem- és szájkontúr sminktetoválás született újjá a kezeim és a munkám által, valamint sajnos nem egyszer javítottam mások által elrontott sminktetoválásokat.

A legnagyobb sikerélmény pedig az, amikor évek múltán is azt jelzik vissza a munkámról, hogy szeretik, elégedettek vele és folyamatosan küldik a rokon.

Visszajelzés a nálunk végzettektől...

Szerezd meg a végzettséget vállalkozásod stabil jövőjéhez

Éves bevételed töredékért egy új szakmát kapsz a kezedbe, mellyel bővítheted vállalkozásod vendégkörét!

A tanfolyam időpontjának lekötése

A képzés előtt legkésőbb 2 héttel előleg megfizetése szükséges (a képzés díjának 50 % -a) vagy a megrendelő űrlapon keresztül, vagy készpénzben személyesen az üzletben. Előleg fizetése nélkül az időpont törlésre kerül.

Helyszín

A képzések napi 8 órában történnek, előre egyeztetett időpontban kezdődnek a Puebeau Akadémia  oktatóközpontjában.

A tanulók az általunk biztosított sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során, ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: max 3 fő, esetenként egyéni oktatás

A tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi el a feladatokat a Tőle elvárható legnagyobb gondossággal és körültekintéssel, illetve a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy egyáltalán nem végez el.

Rendeld meg a tanfolyamot!

Show Order Summary
180000 Ft
Product Subtotal
Sminktetováló haladó képzés, szemhéj terület - Egy összegben  × 1 180000 Ft
Subtotal 180000 Ft
Total 180000 Ft

Vásárló információk

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Megvásárolni kívánt termékek

Termék
Quantity
Ár
Sminktetováló haladó képzés, szemhéj terület - Egy összegben (#8366)
+
180000 Ft
Sminktetováló haladó képzés, szemhéj terület - Két részletben (#8367)
+
90000 Ft

Fizetés

  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot a gyorsabb ügyintézés végett!

    OTP Bank: 11710002-20203717
    Kedvezményezett: Permanent Beauty Bt.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Rendelésed

Termék Részösszeg
Sminktetováló haladó képzés, szemhéj terület - Egy összegben  × 1 180000 Ft
Részösszeg 180000 Ft
Összeg 180000 Ft

Gyakori kérdések

Hogyan lehet fizetni a tanfolyamokra?

Add le ezen az oldalon található űrlapon keresztül a jelentkezésed és jelöld be, hogy egy összegben vagy két részletben szeretnéd kiegyenlíteni a képzés díját.

Jelentkezésed után rendszerünk automatikusan küld egy DÍJBEKÉRŐT, melyen az utaláshoz szükséges adatok rajta vannak.

Befizetésed után számlát állítunk ki, melyet a jelentkezésben megadott e-mail címedre küldünk el.

Fontos, hogy a tanfolyamon csak úgy tudsz résztvenni, ha a képzés díjának 50%-át legkésőbb a képzés időpontja előtt két héttel befizeted!

Készpénzes fizetés üzletünkben lehetséges.

Milyen papírok szükségesek?

Kozmetikus végzettséget igazoló dokumentnum.

Mennyi ideig tart egy tanfolyam?

Egyéni tudásszinttől függ. 1 naptól több napig is tarthat!

Határozat

A Hatóság a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján az Ügyfél számára a felnőttképzési tevékenység folytatására vonatkozó engedélyt megadja, és az Ügyfelet E/2022/000153 nyilvántartási számon – az alábbi adatokkal

– felveszi a felnőttképzők nyilvántartásába:  B/2021/001705

A PUREBEAU Akadémia rendkívül hatékony oktatási módszerének kulcsa az egyénenkénti oktatás.Hiszen az elméletet szinte mindegy, hogy 2 fül vagy 22 fül hallgatja, viszont a gyakorlati oktatásnál viszont nem, mert soha nincs két egyforma tehetségű tanítvány vagy két azonos munkatempóban dolgozó.

Egyes helyeken 5-10 tanítvány van egyszerre, az oktató pedig továbbra is egyedül van. Figyelembe vesszük az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz és minden ahhoz szükséges mozzanathoz, a munkatempót, a modellek számát és az elvégzendõ vizsgafeladatokat is rászabjuk.

Folyamatosan együtt dolgozunk a modelleken, ezzel állandó visszacsatolást kap a modelltől, hogy az oktatóhoz képest pl. jobban nyomja, jobban húzza vagy éppen kevésbé. Azokon a tanfolyamokon, ahol 4-5-10 tanítvány van egyszerre, nem lehet, nem tud az oktató egyénileg foglalkozni a tanítványokkal, így azok csak a látvány után próbálják megtanulni a sminktetoválás egyes lépéseit a gyakorlatban.