Ismerd meg a színek igazi természetét!
"SZÍNTAN"

Újdonság a színelméleti oktatás, ahol megismertetünk a bőrtónus meghatározásától, a helyes forma kialakításán át a megfelelő szín kiválasztásáig.

Ezeken a kérdéseken gondolkozol?

A sminktetoválásnál alkalmazott színező festék használata, a kívánt szín és árnyalat elérése meglehetősen nehéz folyamat.

A színelmélet olyan, mint egy matematikai összeadás, aminek van egy végeredménye. Az alaptónus –a tenyérből határozzuk meg, 3 fő alaptónus létezik, vörös, sárga és kék-kékeslila- nagyban meghatározza a bevitt pigmentek színét. Az alaptónusok befolyásolják a bevitt pigment színét, azaz összeadódnak, összeérnek a bőrben. 2-3 hónap ún érési idő után jelentkezik az ún pigmentált szín, vagyis az a végeredmény, amit később látni fogunk…

Oktatási témák:

Mivel gazdagodhatsz a képzés elvégzése után?

Összességében a tudatos pigment választást tanulhatod meg ezen a képzésen, hogy vendégeidnek a lehető legszebb és leg(szín)tartósabb sminktetoválást tudd elvégezni.

Számunkra az a legfontosabb, hogy olyan munkát adj majd ki a kezeid közül, amelyet TE is büszkén viselnél és hogy a vendégeid is maximálisan elégedettek legyenek.

Miért minket válassz?

Ki az, aki a tudását átadja?

1995-ben végeztem kozmetikusként, majd még ugyan ebben az évben – Magyarországon az elsők között – sajátítottam el a sminktetoválást egy neves német cég tanfolyamán.

Mivel az édesanyám szintén kozmetikus, kicsi gyermekkoromtól fogva abban nőttem fel, hogy jártam vele a szakmai tanfolyamokra, kiállításokra, így kialakult bennem is a szakmám iránti alázat és maximalizmus.

Ebben a szellemben végeztem sorban a különböző cégek tanfolyamait, ahol a sminktetoválás gyakorlatát, a színelméletet és minden olyan újdonságot megtanultam, amelyek – úgy gondolom – elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy igényes és jó munkát végezhessek.

1997-ben és 1999-ben megszületett a két gyermekem, ezt az időszakot is a tanulásnak szenteltem, kozmetikus szakoktatóként diplomáztam a főiskolán, így az utóbbi években már oktatással is foglalkozom.

Az utóbbi 28 évben rengeteg szemöldök-, szem- és szájkontúr sminktetoválás született újjá a kezeim és a munkám által, valamint sajnos nem egyszer javítottam mások által elrontott sminktetoválásokat.

A legnagyobb sikerélmény pedig az, amikor évek múltán is azt jelzik vissza a munkámról, hogy szeretik, elégedettek vele és folyamatosan küldik a rokon.

Visszajelzés a nálunk végzettektől...

Szerezd meg a végzettséget vállalkozásod stabil jövőjéhez

Éves bevételed töredékért egy új szakmát kapsz a kezedbe, mellyel bővítheted vállalkozásod vendégkörét!

A tanfolyam időpontjának lekötése

A képzés előtt legkésőbb 2 héttel előleg megfizetése szükséges (a képzés díjának 50 % -a) vagy a megrendelő űrlapon keresztül, vagy készpénzben személyesen az üzletben. Előleg fizetése nélkül az időpont törlésre kerül.

Helyszín

A képzések napi 8 órában történnek, előre egyeztetett időpontban kezdődnek a Puebeau Akadémia  oktatóközpontjában.

A tanulók az általunk biztosított sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során, ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: max 3 fő, esetenként egyéni oktatás

A tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi el a feladatokat a Tőle elvárható legnagyobb gondossággal és körültekintéssel, illetve a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy egyáltalán nem végez el.

Rendeld meg a tanfolyamot!

Show Order Summary
65000 Ft
Product Subtotal
Színelmélet tanfolyam és képzés - Egy összegben  × 1 65000 Ft
Subtotal 65000 Ft
Total 65000 Ft

Vásárló információk

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Megvásárolni kívánt termékek

Termék
Quantity
Ár
Színelmélet tanfolyam és képzés - Egy összegben (#8418)
+
65000 Ft
Színelmélet tanfolyam és képzés - Két részletben (#8419)
+
32500 Ft

Fizetés

  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot a gyorsabb ügyintézés végett!

    OTP Bank: 11710002-20203717
    Kedvezményezett: Permanent Beauty Bt.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Rendelésed

Termék Részösszeg
Színelmélet tanfolyam és képzés - Egy összegben  × 1 65000 Ft
Részösszeg 65000 Ft
Összeg 65000 Ft

Gyakori kérdések

Hogyan lehet fizetni a tanfolyamokra?

Add le ezen az oldalon található űrlapon keresztül a jelentkezésed és jelöld be, hogy egy összegben vagy két részletben szeretnéd kiegyenlíteni a képzés díját.

Jelentkezésed után rendszerünk automatikusan küld egy DÍJBEKÉRŐT, melyen az utaláshoz szükséges adatok rajta vannak.

Befizetésed után számlát állítunk ki, melyet a jelentkezésben megadott e-mail címedre küldünk el.

Fontos, hogy a tanfolyamon csak úgy tudsz résztvenni, ha a képzés díjának 50%-át legkésőbb a képzés időpontja előtt két héttel befizeted!

Készpénzes fizetés üzletünkben lehetséges.

Milyen papírok szükségesek?

Kozmetikusi végzettség.

Mennyi ideig tart egy tanfolyam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, vulputate sed pharetra eu, gravida at mi. Morbi interdum tincidunt nulla, quis consectetur arcu feugiat non. Aliquam erat volutpat. Vestibulum tempor tincidunt neque vitae sodales. Sed ornare turpis varius leo malesuada imperdiet. Etiam non congue est. Nunc hendrerit accumsan dui, ac vulputate turpis viverra ut. Curabitur vehicula arcu sed malesuada tincidunt. Nulla velit sem, ultricies et convallis lacinia, volutpat congue augue.

Duis at turpis non magna convallis dictum. Ut at quam faucibus, sollicitudin ex quis, elementum odio. Phasellus pellentesque, turpis eget viverra lacinia, tellus lectus eleifend orci, ut interdum odio lacus ut ex. Phasellus ultrices placerat consequat. Sed malesuada tincidunt nulla gravida laoreet. Curabitur et pellentesque lorem. Donec vitae dictum augue. Proin laoreet, augue nec dictum facilisis, nibh tellus blandit lorem, sit amet sagittis erat lectus quis tortor. Maecenas at gravida lectus. Nullam tempus ipsum eu risus mattis pretium. Vestibulum sit amet ullamcorper quam, sed ullamcorper sapien. Donec malesuada mattis nibh, ac porttitor sapien. Praesent sed dapibus risus. Integer fermentum quam eu erat malesuada mattis. Sed nec varius urna.

Határozat

A Hatóság a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján az Ügyfél számára a felnőttképzési tevékenység folytatására vonatkozó engedélyt megadja, és az Ügyfelet E/2022/000153 nyilvántartási számon – az alábbi adatokkal

– felveszi a felnőttképzők nyilvántartásába:  B/2021/001705

A PUREBEAU Akadémia rendkívül hatékony oktatási módszerének kulcsa az egyénenkénti oktatás.Hiszen az elméletet szinte mindegy, hogy 2 fül vagy 22 fül hallgatja, viszont a gyakorlati oktatásnál viszont nem, mert soha nincs két egyforma tehetségű tanítvány vagy két azonos munkatempóban dolgozó.

Egyes helyeken 5-10 tanítvány van egyszerre, az oktató pedig továbbra is egyedül van. Figyelembe vesszük az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz és minden ahhoz szükséges mozzanathoz, a munkatempót, a modellek számát és az elvégzendõ vizsgafeladatokat is rászabjuk.

Folyamatosan együtt dolgozunk a modelleken, ezzel állandó visszacsatolást kap a modelltől, hogy az oktatóhoz képest pl. jobban nyomja, jobban húzza vagy éppen kevésbé. Azokon a tanfolyamokon, ahol 4-5-10 tanítvány van egyszerre, nem lehet, nem tud az oktató egyénileg foglalkozni a tanítványokkal, így azok csak a látvány után próbálják megtanulni a sminktetoválás egyes lépéseit a gyakorlatban.