Termék információ

Azoknak a kolléganőknek, akik vidéken élnek, de mégis itt, nálunk a budapesti központban szeretnék gyarapítani tudásukat Purebeau Akadémiánkon, de nem szeretnének 2 napnál többet távol tölteni otthonuktól és családjuktól, azoknak ajánljuk 2 napos, budapesti tanfolyamunkat. Természetesen ugyanaz a tananyag, ugyan annyi a gyakorlási lehetőség, csak egy kicsit feszítettebb a munkatempó, kevesebb a szünet és hosszabbak a napok.

A PUREBEAU magyarországi képviselete az anyacég által kifejlesztett oktatási módszereket, valamint az oktatók több mint 17 éves tapasztalatát ötvözve hozta létre a PUREBEAU Akadémiát , ahol a sminktetováló alaptanfolyamoktól kezdve a haladó, továbbképző tanfolyamokon át mindenki megtalálja az érdeklődésének és tudásának megfelelő 3, 2, és 1 napos képzéseket.

A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak hazai, hanem világviszonylatban is nívós, elismert oktatói hátérrel gazdagítsa hazánk felnőttképzését, elsősorban azokra gondolva, akiknek fontos, hogy kitől és milyen színvonalon sajátítják el a kozmetikai tetoválás fortélyait.
A sikeresen elvégzett tanfolyamok zárónapján a hallgatók oklevelet kapnak.

A PUREBEAU Akadémia rendkívül hatékony oktatási módszerének kulcsa az egyénenkénti oktatás. Hiszen az elméletet szinte mindegy, hogy 2 fül vagy 22 fül hallgatja, viszont a gyakorlati oktatásnál viszont nem, mert soha nincs két egyforma tehetségű tanítvány vagy két azonos munkatempóban dolgozó.

Egyes helyeken 5-10 tanítvány van egyszerre, az oktató pedig továbbra is egyedül van.

A mi módszerünk, az egyénenkénti oktatás garantálja, hogy minden tanítványunk egyéni és egyedi oktatásban részesül, személyre szabottan. Figyelembe vesszük az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz és minden ahhoz szükséges mozzanathoz, a munkatempót, a modellek számát és az elvégzendő vizsgafeladatokat is rászabjuk. Folyamatosan együtt dolgozunk a modelleken, ezzel állandó visszacsatolást kap a modelltől, hogy az oktatóhoz képest pl. jobban nyomja, jobban húzza vagy éppen kevésbé.

Azokon a tanfolyamokon, ahol 4-5-10 tanítvány van egyszerre, nem lehet, nem tud az oktató egyénileg foglalkozni a tanítványokkal, így azok csak a látvány után próbálják megtanulni a sminktetoválás egyes lépéseit a gyakorlatban.

A mi ún. + 1 napunk azt a célt szolgálja, hogy 1-2 hónapos önálló munkavégzés után egy konzultációs nap keretein belül még egyszer átbeszéljük az addig tapasztaltakat, esetleg gyakorlással egybekötve.

Fontos tanácsunk, ha nem is mellettünk teszi le a voksát a tanulni vágyó, leendő sminktetováló kolléganő, hogy amikor érdeklődik az egyes cégek tanfolyamai után, az egyéni oktatás fontos szempontja legyen!

Eladói információk

  • Még nem található értékelés!