Termék információ

Sminktetováló alap(ozó) képzés:

Sminktetováló Alap(ozó)képzés B tanúsítvánnyal *

Az alap(ozó) képzés díja: 500.000,- Ft + 33.000,- Ft regisztrációs díj a FAR rendszerbe

Mivel még hatályos jogszabály nincs, ezért továbbra is tarthatunk összetett ún alapozó képzéseket, amik B tanúsítvánnyal zárulnak, de mind a három területet megtanulhatod 40 órás képzés keretein belül. Ezt akkor válaszd, ha nincs meg a 2 év szakmai gyakorlatod vagy a következő hónapokban végzel kozmetikusként de már most tudod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni. 

Fontos, hogy ez nem alapképzés, ez alapozó képzés, ami automatikusan beszámítható lesz az E tanúsítvány megszerzésekor, amint megfelelsz a bemeneti feltételeknek vagy abban az esetben, ha jelenleg időben vagy összegben nem engedheted meg Magadnak a 250 órás szakképesítő alapképzést.

*Amíg a felnőttképzésben az új programkövetelmény nem kötelezi sem az oktatót, sem a leendő sminktetoválót arra, hogy a 250 órás szakképesítést végezze el, addig lehet a B tanúsítványt adó hagyományos sminktetováló képzéseket tartani, illetve azokat elvégezni.

A Purebeau Akadémia sminktetováló alapképzése 3 + 1 napos. Ez 3 + 1 x napi 8-10 órás intenzív privát képzést jelent. Igény szerint, ha valaki tudja magáról, hogy a koncentrációs képessége vagy a családi körülményi (pici gyerek stb) nem teszi lehetővé ezt az intenzitást, akkor természetesen tudjuk napi 6 órában is tartani, ebben az estben 4+1 napos a képzés. Mit jelent a plusz 1 nap? Az alapképzés után javasoljuk, hogy mindenki kezdjen el önállóan dolgozni, gyakorolni. Ezt egy ún. portfólió készítéssel kell/érdemes dokumentálni. Mindhárom területen (szem, száj, szemöldök) javasolt legalább 3-4 vendégen elkészíteni a tanult technikákat, ennek során mindenki rájön, mi megy picit nehezebben és a plusz 1 napon azt a technikát vagy területet fogjuk erősíteni, valamint átbeszéljük a portfóliót. Ez későbbiekben, ha a jogszabály érvénybe lép, akkor az E tanúsítvány megszerzéséhez is jó alap lesz.

alapozo

Az alap(ozó) képzés felépítése:        B/2021/001705

  1. nap: Elméleti oktatás. Biztosítunk elméleti tananyagot, lehet és kell jegyzetelni, rajzolunk, végigvesszük a sminktetoválás összes elméleti alapját, amire a gyakorlatot lehet építeni. A napot bőrlapos gyakorlással zárjuk és házi feladatot is kapnak a nálunk tanulók.
  2. nap: Elméleti tananyag átbeszélése, kérdések megválaszolása. Majd a hozott modelleken elkezdődik az ún élő modelles gyakorlás. Az első napon 2 szemöldök, 1 szemhéj és száj modellre lesz szükség. A modelleken soft powder, hibrid technikát tanulunk a szemöldök technikákon belül, szemhéjon pillasűrítés kombinálva vékony tusvonallal. A szájon pedig satírt tanulunk meg készíteni.
  3. nap: Ismét 2 szemöldök, 1 szemhéj és 1 szájmodell kell. Rajtuk kézi vagy gépi száltechnikát és ombre technikát tanulunk a szemöldök technikákon belül. A szemhéjon pillasűrítést kombinálunk vastagabb tusvonallal, a modell igénye szerint esetleg füstös szemhéj technikával. A szemhéjas modelleken minden esetben készítünk alsó kontúrt is, ezért tudnia kell, aki vállalj,a hogy ez is készül. A szájon aquvarell technikát készítünk, azaz mindent, ami jelenlegi trendeknek megfelel.

Fontos, hogy a modelleknek nem lehet semmiféle krónikus betegsége, nem állhatnak folyamatos orvosi és/vagy gyógyszeres kezelés alatt és a szájmodelleknek, ha van esetleg herpeszre való hajlama, azt egyeztetnünk kell, ebben az esetben 800 mg-os TELVIRAN szedését írjuk elő. A szemhéjas modelleknek nem lehet fent műpillájuk és nem érkezhetnek lencsével, illetve hozzanak szemüveget. Az összes terület esetén nagyon fontos, hogy a tetoválandó területbe és az azt környező 2 cm-en belül kóros szövetszaporulat vagy vírusos, bakteriális elváltozás nem lehet.

A modellek korrekciója már mindenkinek a maga feladata, ez lehet a portfólió egyik eleme is akár.

Az alap(ozó) képzés során minden eszközt biztosítunk, az ár tartalmazza és a modellektől pedig nem kérünk pénzt!

Kötelező vásárlás nálunk nincs, de természetesen van javasolt „start csomagunk”, amit a nálunk végzetteknek 10 % kedvezménnyel tudunk adni. 

alapszett-tetovalotanfolyam

Az alap(ozó) képzés díja: 500.000,- Ft + 33.000,- Ft regisztrációs díj a FAR rendszerbe

A nálunk alap(ozó) képzést végzetteknek garantáljuk, hogy a jogszabály érvénybe lépése után különbözeti óraszám beszámítással E tanúsítványt állítunk ki részére, majd segítjük tovább az akkreditált vizsgaközpontba való jeletkezés folyamatában, amire felkészítjük. Az E tanúsítvány megszerzése 290.000,- Ft + vizsgadíj (kb 70.000,- Ft, ez vizsgaközpont függő)

 

Eladói információk

  • Még nem található értékelés!