Japán hiperrealisztikus Microblading szemöldök szálazás – sminktetováló tanfolyam

Miért a Purebeau Akadémián sajátítsd el a JAPÁN (Calligraph Microblading System) hiperrealisztikus szemöldök szálazási technikát?

Mert vezetõ oktatónk, Köves Katalin kozmetikus szakoktató, okl. nemzetközi sminktetováló tréner 21 éves szakmai, 15 éves oktatói múlttal kellõ referenciával és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy átadja Neked is tudását. Az is fontos szempont, hogy Magyarországon az elsõk között sajátította el ezt a speciális technikát, természetesen neves külföldi oktatóktól.

Microblading Japán szemöldök sminktetoválás

Az Akadémia Japán szemöldök szálazási képzése 2 napos, pontosan úgy, ahogy ezt a külföldi szaktekintélyek is tartják. Elsõ napon elmélet, szemöldök szálazási gyakorlatok papíron és bõrlapon, mert alapok nélkül nem lehet tökéletes a tudásod. Az elsõ nap zárásaként Köves Katalin bemutatja egy modellen, hogy hogyan kell elkészíteni ezt a speciális és páratlanul természetes szálazási technikát. Ezt követõen a második napon a tanítványok hozott modelleken (3 db), folyamatos felügyelet és konzultáció mellett elkészítik a tanultak alapján a JAPÁN szálazást. A tanfolyam elvégzését követõen állandó kapcsolattartás mellett dolgozhatnak a kolléganõk, azaz bármilyen szakmai kérdés esetén támogatást, segítséget és tanácsokat kaphat. Ingyenesen természetesen. Ha valaki idõ hiányában nem tud a 2 napos képzésen részt venni, annak van lehetõsége az 1 napos képzésünkön is tanulni. (Kezdéskor itt is gyakoroljuk a szálvezetési technikákat, természetesen megtanuljuk az elméleti alapokat, majd összesen 2 modellen gyakorolhatsz.)

Garantált sikerélmény! A mai trendek szerint minél természetesebb szemöldököt tudsz készíteni, annál több lesz a vendéged! Ezzel a fantasztikus technikával ez garantált.

Ha tudsz már géppel szálazni, de eddig valahogy nem lettek olyan realisztikusak a munkáid, mint ahogy azt Te és a vendégeid szerették volna, akkor ez a tanfolyam ebben is segítségedre lesz, hiszen olyan egyedi szemöldök szálvezetési technikákat tanulhattok meg, amit a gépi tetoválásban is tudtok hasznosítani.

A tanfolyam során minden anyagot biztosítunk, egyedül modellt kell hoznod. (Szükség esetén ebben is tudunk segíteni)

A tanfolyam sikeres elvégzésekor 3 nyelvû nemzetközi Purebeau Akadémia oklevelet adunk, amivel a világon bárhol végezheted a munkádat.

A Purebeau Akadémián semmi nem kényszer! Ha megnézitek, mindenhol úgy vannak kialakítva a JAPÁN szemöldök szálazás (Calligraph Microblading System) tanfolyamok, hogy bele van az árba építve egy kezdõcsomag. Nálunk nem kell feltétlenül ezt is kifizetned, dönthetsz másképp is. Elvégezheted nálunk csak a tanfolyamot is és megteheted azt is, hogy rögtön elviszed az elsõ 30 vendég szemöldökének elkészítéséhez a termékeket.

Ha csak a tanfolyamot végzed el, akkor az ár 160.000 Ft + Áfa (203.200 Ft)

Ha elvégzed a tanfolyamot és kéred a kezdõcsomagot is, akkor a végösszeg 240.000 Ft + Áfa (304.800 Ft)
Így a tanfolyam csak 145.000 Ft!

Ha az 1 napos képzést választod kezdõ készlettel, akkor összesen 175.000 Ft + Áfa (222.250 Ft)
Így a tanfolyam csak 80.000 Ft!

Az 1 napos képzés önmagában 90.000 Ft + Áfa (114.300 Ft)

Kezdõkészlet tartalma:

Gumilap gyakorláshoz1 db4.900 Ft
Elõrajzoló ceruza sötétbarna színben1 db3.300 Ft
Ceruza faragó1 db3.300 Ft
Krém pigmentek 3 színben (Tan, Brunet, Golden Brown)1-1 db33.300 Ft
Lezáró folyadék1 db7.300 Ft
Mikrotû „S”10 db8.000 Ft
Mikrotû „M”20 db8.400 Ft
Mikrotû „L”10 db8.500 Ft
Kézi eszköz1 db6.750 Ft
Mikrokefe100 db2.100 Ft
Értéke összesen:95.000 Ft