Kedves Kolléganők,

A Purebeau sminktetováló Akadémia immár 15 éve képviseli hazánkban a német precizitást és professzionális színvonalat a sminktetováló gépek,
pigmentek és egyéb kiegészítők terén is. Az Akadémia a hazai sminktetováló képzésben is igyekezett a megbízható, stabil oktatással, alapképzésekkel és haladó tanfolyamokkal sikeres és a sminktetováló szakmában jól teljesítő kolléganőket képezni.

https://purebeau.hu/

https://purebeau.hu/tetovalo-tanfolyam

Mindig eljön az a pont, ahol egy profiesszionalitást képviselő cégnek és az oktatónak fel kell ismernie, hogy a fiatalabb generáció sokkal dinamikusabb és modernebb trendeket képvisel, sokszor a tanítvány túlszárnyalja a mestert. 

A PUREBEAU AKADÉMIA vezető oktatójaként anno 2009-ben volt szerencsém oktatni és a sminktetoválás alapjaira, annak szeretetére megtanítani Karmacsi Máriát, aki azóta fantasztikus munkákat készít sminktetoválóként, köszönhetően a szakmai maximalizmusának és törekvésének, a sok külföldi tréningen való képzésének és természetesen a született tehetségének. Kicsit a „lányomként” is szeretem és mélységesen tisztelem Őt emberileg és szakmailag egyaránt. Jelenleg  a Perfect Look Kft tulajdonosa és vezető trénere.
Éppen ezért tölt el nagy büszkeséggel és örömmel, hogy tudathatom Veletek és azon Kolléganőkkel is, akik a „pillás közösségből” vagy akár az Ipartestületi kimagasló munkája során, akár a social médiában találkozott Vele, mint a hazai “celebek” és ismert  személyiségek” kozmetikusával  pl.: Zimány Linda, hogy mostantól a PUREBEAU AKADÉMIA vezető oktatója lesz és átveszi a tanfolyamokon a gyakorlati oktatás oroszlánrészét  illetve Vele fogtok találkozni, ha speciális új trendek, haladó technikák elsajátítására jelentkeztek majd hozzánk.

A részletekről folyamatosan tájékoztatunk majd Titeket, posztoljuk a facebookon, küldünk ki hírlevelet. Addig is iratkozzatok fel a hírlevélre, aki eddig nem tette volna, figyeljétek a posztjainkat!

A nyár folyamán is lesznek majd tanfolyamok, de sminktetováló szakemberként tudjuk, hogy akkor nehezebb modelleket toborozni, ezért szeptembertől indulnak javarészt a tanfolyamok, mind alap mind haladó képzések. jelentkezéseiteket rögzítjük és segítünk a modellek szervezésében, a tanfolyam szakmai előkészítésében.

Üdvözlettel,
a Purebeau Akadémia csapata: 
Karmacsi Mária és Köves Katalin