Rólunk

A Purebeau Akadémia alapítója, vezető oktatója: KÖVES KATALIN továbbra is az alapképzéseket vezeti, melyek az új programkövetelményeknek megfeleltetve, a legmagasabb színvonalon folyamatosan indulnak.

A vizsgára vezető úton is végig segítünk titeket, az akkreditált vizsgaközpont kiválasztásában és a felkészülésben egyaránt!

A Purebeau sminktetováló Akadémia immár 15 éve képviseli hazánkban a német precizitást és professzionális színvonalat a sminktetováló gépek, pigmentek és egyéb kiegészítők terén is. Az Akadémia a hazai sminktetováló képzésben is igyekezett a megbízható, stabil oktatással, alapképzésekkel és haladó tanfolyamokkal sikeres és a sminktetováló szakmában jól teljesítő kolléganőket képezni.

Mindig eljön az a pont, ahol egy profiesszionalitást képviselő cégnek és az oktatónak fel kell ismernie, hogy a fiatalabb generáció sokkal dinamikusabb és modernebb trendeket képvisel, sokszor a tanítvány túlszárnyalja a mestert. 

PUREBEAU AKADÉMIA vezető oktatójaként anno 2009-ben volt szerencsém oktatni és a sminktetoválás alapjaira, annak szeretetére megtanítani Karmacsi Máriát, aki azóta fantasztikus munkákat készít sminktetoválóként, köszönhetően a szakmai maximalizmusának és törekvésének, a sok külföldi tréningen való képzésének és természetesen a született tehetségének.

Kicsit a „lányomként” is szeretem és mélységesen tisztelem őt emberileg és szakmailag egyaránt. Jelenleg  a Perfect Look Kft tulajdonosa és vezető trénere. 
Éppen ezért tölt el nagy büszkeséggel és örömmel, hogy tudathatom veletek és azon kolléganőkkel is, akik a „pillás közösségből” vagy akár az Ipartestületi kimagasló munkája során, akár a social médiában találkozott vele, mint a hazai „celebek” és ismert  személyiségek” kozmetikusával  pl.: Zimány Linda, hogy mostantól a PUREBEAU AKADÉMIA vezető oktatója lesz és átveszi a tanfolyamokon a gyakorlati oktatás oroszlánrészét  illetve vele fogtok találkozni, ha speciális új trendek, haladó technikák elsajátítására jelentkeztek majd hozzánk.

Üdvözlettel, a Purebeau Akadémia csapata: 
Karmacsi Mária és Köves Katalin