Színelmélet oktatás

Színelmélet oktatás Ismerje meg a színek igazi természetét! "SZÍNTAN"

A Purebeau pigmentjei tökéletesen megfelelnek a REACH 2022 előírásainak, minden esetben tanúsítványt adunk pigmentjeinkhez.

A színelmélet olyan, mint egy matematikai összeadás, aminek van egy végeredménye. Az alaptónus –a tenyérből határozzuk meg, 3 fő alaptónus létezik, vörös, sárga és kék-kékeslila- nagyban meghatározza a bevitt pigmentek színét. Az alaptónusok befolyásolják a bevitt pigment színét, azaz összeadódnak, összeérnek a bőrben. 2-3 hónap ún érési idő után jelentkezik az ún pigmentált szín, vagyis az a végeredmény, amit később látni fogunk…

Tehát a színelmélet oktatáson megtanuljuk meghatározni az egyes alaptónusokat, azok együtthatását a bevitt pigmentek színeivel.

Megtanuljuk, mik azok a komplementer színek és miért van rájuk szükség.

Segítünk megtanulni kiválasztani az alaptónus, az egyéniség, a vendég kora és karaktere alapján a pigmenteket. Kipróbálhatod, hogyan mutat ugyan az a pigment több különböző bőrön.

Elmagyarázzuk, mi az az érési idő. Összességében a tudatos pigment választást tanulhatod meg ezen a képzésen, hogy vendégeidnek a lehető legszebb és leg(szín)tartósabb sminktetoválást tudd elvégezni.